top of page

Εγώ, ο Απαισιότατος 4 - Τα πλασματάκια Minions κατέκλυσαν τη Νέα Μάκρη | "Lights, camera & action!"

Επτά χρόνια από την προηγούμενη ταινία ο πρώην απαισιότατος, σωφρονισμένος πλέον Γκρου επιστρέφει. Η ταινία αποτελεί τη 4η προσθήκη στη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων της Illumination Entertainment, που ακολουθεί τις περιπέτειες του Γκρου και των αξιολάτρευτων Minions του.

Εγώ, ο Απαισιότατος 4
Η πλοκή συνεχίζει την ιστορία του Γκρου, ενός πρώην υπερκακοποιού που έγινε ήρωας, καθώς αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις στην προσπάθειά του να ισορροπήσει την οικογενειακή του ζωή με τις περιπέτειές του. Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία  του Γκρου ξεκινάει όταν τσακώνει στα πράσα τον πάντα απαίσιο, μεγαλοπιασμένο Λεμάλ, τον κλείνει σε φυλακή όχι και τόσο ύψιστης ασφαλείας και εκείνος αποδρά. Έτσι, η οικογένεια του απαισιότατου αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια για να γλυτώσει από τον Μαξίμ Λε Μαλ και τη μοιραία φιλενάδα του Βαλεντίνα.


Φυσικά από αυτή τη ταινία δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μικρά κίτρινα, κουστουμαρισμένα, χαριτωμένα , υπερκινητικά  πλασματάκια, τα Minions. Σε αυτά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό επιτυχία του franchise.  Από την πρώτη τους εμφάνιση το 2010 κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού και έγιναν κατευθείαν μέρος της σύγχρονης ποπ κουλτούρας. Με τις σκανταλιές και την αλλοπρόσαλλη γλώσσα τους δίνουν μια ξεχωριστή νότα γέλιου στη σειρά ταινιών. Μετά από την αποθέωση τους από το κοινό οι «βοηθοί» του Γκρου απέκτησαν το 2015 τη δική τους σειρά ταινιών.


Εγώ, ο Απαισιότατος 4

           

Η σειρά του «Εγώ, ο Απαισιότατος» αποτελεί το μεγαλύτερο franchise κινουμένων σχεδίων.

Με τη τελευταία προσθήκη στη σειρά εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 5 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office. Στη συνολική κατάταξη είναι μόλις 10ο πίσω από μεγάλα franchise όπως το  «Hunger Games», «Shrek» και «Transformers».

              

Η ταινία παίζει ήδη στο θερινό Σινέ Σίσσυ στη Νέα Μάκρη έναν κινηματογράφο που από το 1967 κρατάει συντροφιά κάθε καλοκαίρι στους λάτρεις του ανοιχτού κινηματογράφου. Η αίθουσα είναι κατάμεστη από φυτά και σας τη συστήνω να την επισκεφτείτε με τους μικρούς μας φίλους και να ξεχαστείτε ευχάριστα βλέποντας το « Εγώ, ο Απαισιότατος 4» σήμερα Τετάρτη και αύριο στις 20:30!


Αντώνης Βυλτανιώτης



 

Cine Σίσσυ Λεωφ. Μαραθώνος 36, Νέα Μάκρη

コメント


bottom of page