Αναζήτηση
Το Μαγέρικο της Σεβαστής μας προτείνει να φτιάξουμε μια πανεύκολη νοστιμότατη αυγοσαλάτα για να αξιοποιήσουμε όλα τα κόκκινα αυγά του Πάσχα. Μια ιδανική πρόταση για μεσημεριανό μετά τη χορταστική περίοδο των εορτών...
ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1-2 καρότα τριμμένα
Κάπαρη ή αγγουράκι τουρσί (προαιρετικά)
Αλάτι πιπέρι
Για τη σως:
1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
3κσ μαγιονέζα
1κσ μουστάρδα
Λίγο κέτσαπ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε 1 μπωλ κόβουμε τα αυγά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αλατοπιπερώνουμε. Σε 1 άλλο μπωλ ενοποιούμε τα υλικά της σως προσθέτουμε στο πρώτο μπωλ και καλή μας όρεξη!
Πηγή: Fb page Το Μαγέρικο της Σεβαστής
Comments